Fira Economia Circular

  

FIRA ECONOMIA CIRCULAR

El passat 16 de novembre a l’institut Provençana, els alumnes del cicle superior de Marketing i Publicitat en conjunt amb els estudiants de Construcció, van organitzar un esdeveniment sobre l’economia circular, anomenat HotsPot. En aquesta fira els participants van poder comprovar com l’institut implementa elements d'edificació circular dintre dels seus projectes, com per exemple el “Blue Containers Project”.

Va ser la primera experiència dintre del nostre projecte “L’Hagència”, on l'alumnat treballa sobre reptes reals de comunicació. Va ser molt interessant i didàctic, perquè els alumnes van poder veure d’una manera pràctica i per primer cop, com es realitza un esdeveniment  des de 0. El procés segons ells va ser “molt divertit”. Al llarg de les diferents classes en les quals van estar preparant aquest projecte, van poder veure la importància del treball en equip i com es treballa en una agència.

Les classes d'agència simulada ens van sorprendre, ja que, és una classe molt pràctica que ens posa en situació de com seria si treballessim en una agència de publicitat. La divisió entre departaments, que vam fer per executar els diferents projectes al llarg del curs, va ser clau per realitzar l’esdeveniment d’una manera organitzada.” comenten Afonso i  Paula, alumnes de Marketing i Publicitat.

Durant l’esdeveniment, els alumnes van poder desenvolupar la tasca que han estat treballant al llarg de setmanes; van coordinar que els participants estiguessin còmodes i que sapiguessin on anar en cada moment i, es van assegurar que la fira es desenvolupés sense cap problema.

Micaela, alumna de Marketing i Publicitat, va dir: “Fer l’aparador i estar organitzant l’esdeveniment ha sigut molt enriquidor, perquè en un futur m’agradaria treballar com organitzadora d’esdeveniments i aquesta ha sigut una bona oportunitat per provar i saber amb certesa que això és el que vull fer.”.

La fira ha sigut tot un èxit, els assistents van quedar molt satisfets amb l’organització i l’esdeveniment en sí. Prepareu-vos perquè l’Hagència només acaba de començar!

Tags: