Taller de lideratge i treball en equip

 

TALLER DE LIDERATGE I TREBALL EN EQUIP

El passat 25 de novembre va tenir lloc, en modalitat presencial, el Taller de Lideratge i Treball en Equip realitzat dins del Projecte Fem Tàndem promogut per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, i en col·laboració amb Gornal Activa i que es realitza en coordinació amb l’Institut Provençana.

El taller va permetre al nostre alumnat posar en pràctica les seves habilitat per al treball en equip! La comunicació i la confiança són eines fonamentals per a una bona coordinació entre els membres. Les diferents dinàmiques ens van permetre comprovar-ho.

També vam saber que hi ha diferents tipologies de persones: algunes més orientades cap a les tasques i altres més orientades cap a les relacions socials. Hi ha professionals a qui els hi  agrada molt planificar abans d’executar i altres perfils que, a mida que executen, van ajustant-se a les tasques i replantejant les seves estratègies. Podem tenir una barreja d’aquests diferents perfils, és important, l’autoconeixement així com també conèixer la resta de membres del nostre equip i respectar-nos i treure’n el màxim profit a les nostres diferències i fortaleses.

L’experiència ens va permetre gaudir amb l’aprenentatge i passar una molt bona estona alhora que conèixer l’equipament Gornal Activa, referent en temes d’ocupació i emprenedoria a la nostra ciutat!

Esperem poder repetir l’experiència el Curs 2020-2021!

 

Tags: