PROJECTE POMEZIA. CONVENI INNOVA AMB "LA FUNDICIÓ"

PROJECTE POMEZIA: CONVENI INNOVA AMB "LA FUNDICIÓ"

El dia 24 de novembre, es va signar un conveni de col·laboració Innovafp entre la fundació La Fundició i l’institut Provençana.

Aquesta col·laboració consisteix en portar a terme el projecte anomenat “Pomezia”.

L’objectiu del projecte “POMEZIA” és focalitzar l’aprenentatge actiu i participatiu en una experiència vivencial i de col·laboració entre l’alumnat del PFI Auxiliar d’Obres d’Interior i  Pintura de l’INS Provençana  i l’entitat LaFundició, creant sinergies de coneixement.

L’alumnat del PFI Aux. Obres d’Interior i Pintura ens mostrarà el seu projecte col.laboratiu, coneixerem quin és el procés en la reparació i pintura dels paraments verticals d’un local de 130 metres quadrats, que ens proporciona l’entitat La Fundició.

L’alumnat de l’Ins Provençana aprendrà noves tècniques de pintura de parets amb diferents acabats, tant de banys com d’estances, prèvia reparació de desperfectes; faran treballs de reparació de desperfectes de la persiana d’entrada al local i en les diferents portes de madera existents, a més d’una capa d’emprimació i posterior capa/es de pintura.

A més es faran petits treballs relacionats amb la construcció com la preparació de diferents pastes per a tapar esquerdes i forats a les parets i reparació d’humitats superficials.

El projecte “POMEZIA” pot ajudar a l’alumnat a ser conscients que el treball comunitari pot ser una eina per millorar el seu entorn social, ser solidaris amb la societat  i que aquesta iniciativa pot portar un benefici pels veïns i veïnes del municipi ja que aquesta feina perdurarà en el temps i que ells mateixos poden gaudir del seu ús.

 

 

Tags: