Visita al programa de TV3 “Està Passant”

 

VISITA AL PROGRAMA DE TV3 "ESTÀ PASSANT"

Dimarts dia 16 de Novembre, els alumnes de 2n de Màrqueting i Publicitat van assistir de públic al programa de TV3 “Està passant”, en el qual es combinaven les notícies d'actualitat amb un toc d'humor ingeniós.

L'objectiu era conèixer com funciona per dins una cadena de televisió a més de passar una bona estona gaudint d’un programa en directe!

Tan bon punt vam arribar a TV3 un hoste va fer l’acollida a tot el públic assistent. Ens va explicar la normativa, va passar llista i, després de comprovar els nostres DNIs, ens va acompanyar a la sala d'espera per entrar a plató. Vam aprofitar aquesta estona per fer-nos algunes fotos de grup.

Uns minuts desprès, el mateix hoste, ens va fer acompanyar-lo fins a gairebé l´entrada a plató, passant per totes les seccions de l'edifici. Durant aquests cinc minuts d’espera, vam poder observar tot alló que no es veu diariament, com podrien ser els camerinos, les sales de maquillatge o la sala on es guarda tota la maquinària necessària per al bon funcionament del programa (càmeres, trípodes, prompter…) .

Poc abans de l’inici del programa, vam conèixer a la regidora del programa, que va escalfar al públic amb una bona estona plena de bon humor i simpatia! 

En resum una visita que ens va servir per a conèixer un mitjà de comunicació massiu -una televisió pública- i una productora (Minoria Absoluta) que realitza un programa en directe així com totes les funcions que hi desenvolupen les persones que hi intervenen, davant o darrere les càmeres.

Tots vam gaudir d'una tarda plena de rialles i nous coneixements!

Tags: